Store by Ali Alavi

Ali Alavi Shares The Family Center Store

Ali Alavi, the project leader of the highlighted design Award Winning Family center Store says, There are a few reasons why I enclosed the long (30 meters) front wall. One, was that the existing building's elevation was really unpleasant, and I had no permission to touch it! Secondly, by enclosing the front facade, I gained 30 meters of wall space inside. According to my daily observational statistics study, majority of shoppers chose to go inside the store just because of curiosity, and to see what's happening behind this facade Curious forms..

Store by Ali Alavi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32959

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Architects homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2018 Big Architects - big-architects.net - All Articles