Chu-Hsin Tsai's Sheathing The Sword Residential House

Chu-Hsin Tsai Spotlights The Sheathing The Sword Residential House

Chu-Hsin Tsai, the lead designer of the awarded project Residential House by Chu-Hsin Tsai points out, The living room, in hidden and comfortable atmosphere, is the best place for hosting a banquet for guests. The wall is constructed by seemingly randomly- spliced stones but, in fact, such arrangements beautify the wall. The warmness of the woods balances the cold of the stones. The concentric stereoscopic ceiling performs the dome momentum in the hall and has harmonic conversations with a round dining table. The designer installs a piece of glass on the edge of wooden door, the design that makes the visions pass through between the public and private area without interruption. .

Chu-Hsin Tsai's Sheathing The Sword Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42705

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Architects homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2018 Big Architects - big-architects.net - All Articles