Clinic Waiting Area by Studio Ho

Studio Ho. Illustrates The Carnival of The Animals Clinic Waiting Area

Studio Ho., the project leader of the displayed work Clinic Waiting Area: Carnival of the Animals by Studio Ho. explicates, Based on the concept of paper craft and pop-up book, we transformed animals’ images into abstracted patterns and lines, cutting them with steel plate, then, painted colors behind the white steel plate to express the image of rainbow, let rainbow presented in this whole area. At the same time, used mirrors to reflect the steel plate; showed scenes Noah lead animals boarding pair by pair. Long mirror-wall reflected light in this space, make it looks relaxing and multi-levels. When children visit, they could ease their tension by exploring around with their imagination..

Clinic Waiting Area by Studio Ho Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49510

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Architects homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Big Architects - big-architects.net - All Articles