Cheng-Chen Chen's Koko Store Commercial Space

Cheng-Chen Chen Portrays The Koko Store Commercial Space

Cheng-Chen Chen, the architect of the award winning project KOKO store by Cheng-Chen Chen demonstrates, We are trying to break the existing impression of bank, extending he levels of the space and the elimination of cold color which relates to the atmosphere in a hospital waiting room. We build up an open space to divide each function. Moreover, the magnetic loft style blackboard design added the witty feeling to this calm tone space. The point of this design is making people to feel at home. There are no complex decorations but trying to return to the most comfortable space. .

Cheng-Chen Chen's Koko Store Commercial Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=42039

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Architects homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 Big Architects - big-architects.net - All Articles